viimeinen viikko Turussa.

blogger-image-1071554281

Viimeinen, kokonainen viikko Turussa on takana. Torstaina on muutto uuteen kaupunkiin. Kaupunki nro.4. Pori, Tampere, Turku ja nyt Helsinki. Matka siis jatkuu.

Treenikaverini järjestivät viime viikolla minulle ohjelmaa, viimeisen Turku-viikkoni kunniaksi. Tour de Turku! Pyöräilimme tuttuja lenkkireittejä yli 500km edestä. Ilma oli fantastinen, ainakin omasta mielestäni. Ei tarvinnut palella! 
Perjantaina saimme Tour de Turun päätökseen, jonka jälkeen suuntasin vanhempieni kesämökkille, The Saareen. Saari sijaitsee Luvian ulkosaaristossa. Siellä mieli lepää. Kehokin, jos itse niin haluaa.Treenivapaani oli kuitenkin vasta tänään, maanantaina, joten mukaani otin pyörän ja trainerin. Meriveden ollessa yli 22 astetta, uinti sujui ilman märkkäriäkin. Lauantaina pyöräilin pitkän peruskestävyys treenin trainerissä, laiturilla. Aurinko paistoi, ja maisema oli upea. Huoltojoukkoni heittivät 30min välein päälleni viileätä vettä. Lämpötila oli yli 30 astetta, tuulesta ei tietoakaan. Korkea lämpötila selvästi vaikutti myös sykkeisiini, ja treenin keskiarvo syke oli yli 150. Vettäkin löytyi uimiseen. Uin pyörätreenien jälkeen saarta ympäri. Onneksi naapureita ei ole lähistöllä  – ajattelisivat varmaan, että olen hulluksi tullut.

Torstaina on muutto Helsinkiin. Kuusi kertaa muuttaneena, tiedän mitä on edessä. Vaikka itselleni muutto ei ole fyysisesti raskasta, koska tavaroiden kantamiseen en pahemmin osallistu, ensimmäiset viikot vieraassa kaupungissa on henkisestsi erittäin raskaita. Tai oikeastaan ensimmäinen puoli vuotta. On löydettävä uusia ystäviä, treenikavereita, opeteltava uudet lenkkireitit yms. (Jos joku innokas pyöräilijä/triathlonisti haluaa minulle lenkkireittejä opettaa, ottakoot yhteyttä! :))

Muuttoni syistä tulen kirjoittamaan lähiaikoina, kunhan saan kuvioni Helsingissä järjestymään.

Nauttikaa helteistä,

– Liisa

Just a sec