photographed by Nikita Tikka ja René Garmider.

Pari edellistä viikkoa on ollut erittäin treenitäyteistä. Treenitunteja on  kertynyt keskimäärin 25h/vko. Pääpaino on ollut juoksussa ja pitkissä pyöräilylenkeissä. Sain lenkkiseurakseni myös Mirella Harjun, joka on ollut/on Suomen kärkipolkijoita. Tällä hetkellä Mirella ei enää itse kilpaile, mutta yli 20 vuoden ura on jo aikamoinen saavutus!

Vaikka viimeiset viikot ovat olleet fyysisesti aika raskaita, on paljon muutakin tapahtunut. Viime lauantaina olin tosiaan Helsingissä kuvattavana. Valokuvaaja Nikita Tikan kanssa olimme sopineet studio-kuvauksesta, ja upeita kuvia saimmekin. Tuloksesta esimakua etusivulla. Näköjään upeaan kuvaan ei tarvita kuin yksi ammattilainen. Itselläni mallikokemusta ei ole, joten Nikitan hyvät valokuvaustaidot loistivat kuvissa.
Kuvaustilanne oli erittäin miellyttävä. Studio sijaitsi Helsingin keskustassa, kävelyvauhdillani 15min päästä rautatieasemasta. Studio oli mukavan viihtyisä ja rento. Kuvaajana Nikita oli rauhallinen, eikä hirveästi minua ohjannut, vaan antoi minun luoda oman tunnelman kuvaan. Ammattilaisena kuitenkin osasi tuoda esille hyvät puoleni, kuitenkaan minua muuttamatta. Nikitan kanssa oli helppo työskennellä, ja voin jokaiselle suositella häntä! 
Nikita Tikan Website ja FB-sivut .
Eilen jatkoin malli-uraani Turussa. Mallin vartaloa ei tosin parissa päivässä vieläkään ilmestynyt. Edelleen vertikaalisesti rajoittunut. Kuvaajana toimi René Garmider, ja kuvausympäristönä Turun Ruissalo. Ilma oli hieman viileä, +10 astetta ja 8m/s tuulta. Perus kesäilma Turussa. Tarkoituksena oli kuvata kaikki triathlonin osa-alueet, uinti-pyöräily-juoksu upeassa auringon laskussa. Apunamme oli Renén assistentti.
Reilussa tunnissa René oli kuvannut kaikki kolme lajia. Mielestäni aika hyvä suoritus, ottaen huomioon, että minä vaihdoin jalkoja ja vaatteita puolet kyseisestä ajasta. 😉 Kuvaajana René oli eloisa, erittäin tehokas ja hänestä välittyi oikea kuvaamisen ilo, ammattimaisuutta unohtamatta! Välillä hän oli niin innoissaan, että matkurikin meinasi tippua kyydistä! 😉 Vaikka ilma olikin aika hyytävä, tunnelma oli lämminhenkinen ja rento. Hänen ottamistaan kuvista pääsette nauttimaan lähiaikoina! :) 
René Garmiderin Website ja FB-sivut .
Yhteenvetona voin todeta, että minulla oli ilo työskennellä Nikitan ja Renén kanssa. Voin kumpaakin suositella, myös heille, joilla mallikokemusta on yhtä paljon kuin itselläni. Nikitaa, Renéä ja minua yhdisti ainakin yksi asia; ilo. Ilo siitä mitä teemme. Kummatkin, Nikita ja René, ovat tehneet harrastuksestaan itselleen työn ja se näkyy myös kuvissa. Yksi syy myös siihen, että kummankin kanssa oli mukava työskennellä oli heidän asenteensa. He eivät säälineet tai pitäneet minua vammaisena, vaan urheilijana. Kiitos!
Lähiaikoina lisään kuvia blogiini, kunhan saan tiedon siitä, mitkä kuvat ilmestyvät täällä ja mitkä muualla. :)
– Liisa
Just a sec